• My Sober Home, landelijk wonen en sobere interieur accessoires.
  • Gratis verzending vanaf 150,-
  • Ook levering buiten Nederland
  • My Sober Home, landelijk wonen en sobere interieur accessoires.
  • Gratis verzending vanaf 150,-
  • Ook levering buiten Nederland

Tuimelkruik pot xl

€ 149,95
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-2 dag(en)

Beschrijving

Een oude tuimelkruik is een aanwinst in elk interieur. Want deze unieke bolle kruiken hebben niet alleen een tijdloze schoonheid. Maar zijn ook nog eens een eerbetoon aan de rijke cultuur en geschiedenis van India. Deze blikvangers staan natuurlijk perfect in een vintage, Japandi of landelijke woonstijl. Maar ook in een industriële of moderne inrichting komt een tuimelkruik fantastisch naar voren.


Dankzij de betoverende uitstraling is een oude tuimelkruik een lust voor het oog. En ook nog eens een waardevolle toevoeging aan het woonsfeertje in huis. Een authentieke vaas kun je op vele manieren integreren in je interieur. Zet de kruik eens als pronkstuk in je woonkamer. Bijvoorbeeld op een salon- of eettafel.


Elke kruik is origineel en authentiek. Met de hand gemaakt door vakbekwame ambachtslieden. Die de traditionele technieken van hun voorouders hebben doorgekregen. Prachtig toch? Daarnaast heeft een tuimelkruik een unieke vorm. Een slanke hals en een brede ronde buik. Deze stenen potten hebben een rustieke en geweldig doorleefd uiterlijk. En zijn met het verstrijken van de tijd ook alleen maar mooier geworden.


Afmetingen:

Lengte 55 cm

Breed 55 cm

Hoog 42 cm

Dia Ø 23


Let op: In verband met breekbaarheid is deze kruik niet te verzenden! In overleg is deze af te halen of te laten bezorgen tegen een vergoeding