• My Sober Home, landelijk wonen en sobere interieur accessoires.
  • Gratis verzending vanaf 150,-
  • Ook levering buiten Nederland
  • My Sober Home, landelijk wonen en sobere interieur accessoires.
  • Gratis verzending vanaf 150,-
  • Ook levering buiten Nederland

Tuimelkruik op ring

€ 145,00
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-2 dag(en)

Beschrijving

Een oude tuimelkruik is een aanwinst in elk interieur. Want deze unieke bolle kruiken hebben niet alleen een tijdloze schoonheid. Maar zijn ook nog eens een eerbetoon aan de rijke cultuur en geschiedenis van India. Deze blikvangers staan natuurlijk perfect in een vintage, Japandi of landelijke woonstijl. Maar ook in een industriële of moderne inrichting komt een tuimelkruik fantastisch naar voren.


Dankzij de betoverende uitstraling is een oude tuimelkruik een lust voor het oog. En ook nog eens een waardevolle toevoeging aan het woonsfeertje in huis. Een authentieke vaas kun je op vele manieren integreren in je interieur. Zet de kruik eens als pronkstuk in je woonkamer. Bijvoorbeeld op een salon- of eettafel.


Elke kruik is origineel en authentiek. Met de hand gemaakt door vakbekwame ambachtslieden. Die de traditionele technieken van hun voorouders hebben doorgekregen. Prachtig toch? Daarnaast heeft een tuimelkruik een unieke vorm. Een slanke hals en een brede ronde buik. Ieder exemplaar staat op een stevige ijzeren standaard. Dit zorgt ervoor dat je de kruik elegant kunt tuimelen zonder om te vallen. Verder is het leuk om te variëren met hoe je de forse kruik neerzet. Rechtop op de standaard. Of leunend op de zijkant. De keuze is aan jou.

Tot slot hebben deze rustieke stenen potten een geweldig doorleefd uiterlijk. En zijn met het verstrijken van de tijd ook alleen maar mooier geworden.


Afmetingen:

Lengte 46 cm

Breed 46 cm

Hoog 31cm


Let op: In verband met breekbaarheid is deze kruik niet te verzenden! In overleg is deze af te halen of te laten bezorgen tegen een vergoeding.