• My Sober Home, landelijk wonen en sobere interieur accessoires.
  • Gratis verzending vanaf 150,-
  • Ook levering buiten Nederland
  • My Sober Home, landelijk wonen en sobere interieur accessoires.
  • Gratis verzending vanaf 150,-
  • Ook levering buiten Nederland

Grote Nepalese kruik Naga pot

€ 95,00
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-2 dag(en)

Beschrijving

Deze grote Nepalese kruiken, Naga potten zijn echt geweldig! Deze prachtige potten zijn eigenlijk een must voor ieder sober en landelijk interieur. Prachtig te decoreren met grote takken of bloemen. Maar ook niet minder mooi zonder decoratie, ze zijn zeer docoratief van zichzelf.


Deze potten komen uit Nagaland, vaak geassocieerd met de Naga-bevolking. Houtsnijwerk is een traditionele kunstvorm in deze regio, en houten potten zijn een van de vele ambachtelijke producten die door de lokale bevolking worden vervaardigd.

Houten potten uit Nagaland kunnen verschillende vormen, maten en versieringen hebben, afhankelijk van de specifieke etnische groep en traditie. Ze worden vaak met de hand gesneden en versierd met ingewikkelde patronen en symbolen die de cultuur en het erfgoed van de Naga's weerspiegelen.


Deze houten potten kunnen zowel praktisch als decoratief zijn. Ze worden vaak gebruikt voor het bewaren van voedsel, water of andere huishoudelijke artikelen. Tegelijkertijd worden ze gewaardeerd als kunstvoorwerpen vanwege hun vakmanschap en culturele betekenis.


Afmetigen:

Hoogte 50 cm

Breed 25 cm


Let op: Iedere kruik is uniek en kan afwijken van de foto.