• My Sober Home, landelijk wonen en sobere interieur accessoires.
  • Gratis verzending vanaf 150,-
  • Ook levering buiten Nederland
  • My Sober Home, landelijk wonen en sobere interieur accessoires.
  • Gratis verzending vanaf 150,-
  • Ook levering buiten Nederland

Chakki tafel

€ 149,95
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-2 dag(en)

Beschrijving

Wat een plaatje he, deze prachtige Chakki tafel! Deze tafel is eindeloos te decoreren want je hebt lekker de ruimte met zijn grote formaat! Het woord "chakki" komt uit het Hindi en verwijst naar een traditionele handmolen die wordt gebruikt om granen, zoals tarwe, tot meel te malen. Een "chakki tafel" zou kunnen verwijzen naar een tafel die is ontworpen om als ondersteuning te dienen voor een chakki molen. Deze tafels worden vaak gebruikt in traditionele keukens of bakkerijen waar men nog steeds gebruikmaakt van handmatige methoden voor het malen van granen.


Chakki tafels kunnen verschillende vormen en maten hebben, afhankelijk van de regionale tradities en de specifieke behoeften van de gebruiker. Ze zijn meestal stevig gebouwd om de handmolen veilig te ondersteunen tijdens het malen van granen.

Het gebruik van chakki molens en tafels is in sommige culturen nog steeds wijdverspreid, maar in veel moderne keukens zijn elektrische molens en andere geautomatiseerde apparaten vaker te vinden voor het malen van granen.


Afmetingen:

Breed 79 cm

Hoog 28 cm


Let op: Tafel kan niet worden verzonden met normale pakketdiensten. Graag ophalen of door mij te bezorgen tegen een vergoeding.