• My Sober Home, landelijk wonen en sobere interieur accessoires.
  • Gratis verzending vanaf 150,-
  • Ook levering buiten Nederland
  • My Sober Home, landelijk wonen en sobere interieur accessoires.
  • Gratis verzending vanaf 150,-
  • Ook levering buiten Nederland

Over mij

Hallo, ik ben Jorien Hartman. Welkom op mijn site! Met m’n vriend, een teckel en 2 katten woon ik in ons fijne huis in Otterlo op de Veluwe. Ik ben een groot kerst en interieur-fan. Voorheen was het mijn geliefde cabriootje, tegenwoordig rijd ik in mijn busje het hele land door om op zoek te gaan naar de mooiste interieur items. Ik noem dit altijd “op schattenjacht gaan”. Vaak kom ik thuis met de mooiste unieke interieur items.

Interieur styling is mijn passie zo lang als ik me dat kan herinneren. In juni 2020 ben ik begonnen met het delen van mijn interieurfoto’s op Instagram. Inmiddels zijn er 3 fotoshoots gemaakt van ons interieur waarvan er 2 in 2022 in bekende interieur magazines gepubliceerd zijn. Inmiddels volgen al meer dan 5000 mensen mijn inspiratie foto’s op instagram.

Nu trekken we de stoute schoenen aan en ben ik gestart met een eigen online winkel om hopelijk ooit naar een echt winkeltje te kunnen groeien. Hopelijk kan ik u hier inspireren en adviseren en u helpen om ook uw interieur dromen waar te maken.

Missie

My Sober Home is ontstaan vanuit een grote passie voor een sobere, stoere inrichting van mijn huis. Laat je inspireren door mijn bijzondere vondsten, met veel liefde uitgezocht en verzameld!

Voortdurend ben ik op zoek naar mooie geleefde items die de tand des tijds doorstaan hebben en hierdoor nog mooier geworden zijn. Deze objecten maken uw woning origineel en tijdloos.

Ik verkoop vanuit huis, natuurlijk ook stoer en sober ingericht. U bent, na afspraak, altijd welkom om artikelen te bekijken. Indien u op zoek bent naar een bepaald item, zoek ik graag mee.

De meeste woonaccessoires kunnen verzonden worden. Zeer grote of zware items worden in overleg verzonden of kunnen altijd worden opgehaald.