• My Sober Home, landelijk wonen en sobere interieur accessoires.
  • Gratis verzending vanaf 150,-
  • Ook levering buiten Nederland
  • My Sober Home, landelijk wonen en sobere interieur accessoires.
  • Gratis verzending vanaf 150,-
  • Ook levering buiten Nederland

Over mij

Hallo, ik ben Jorien Hartman. Welkom op mijn site! Met m’n vriend, een teckel en 2 katten woon ik in ons fijne huis in Otterlo op de Veluwe. Ik ben een groot kerst en interieur-fan. In mijn kleine cabriootje rijd ik het hele land door om op zoek te gaan naar de mooiste interieur items. Ik noem dit altijd “op schattenjacht gaan”. Vaak kom ik thuis met de mooiste unieke interieur items.

Interieur styling is mijn passie zo lang als ik me dat kan herinneren. In juni 2020 ben ik begonnen met het delen van mijn interieurfoto’s op Instagram. Inmiddels 2 jaar later zijn er 3 fotoshoots gemaakt van ons interieur waarvan er 2 in 2022 in bekende interieur magazines gepubliceerd zijn. Inmiddels volgen al meer dan 5000 mensen mijn inspiratie foto’s op instagram.

Nu trekken we de stoute schoenen aan en ben ik gestart met een eigen online winkel om hopelijk ooit naar een echt winkeltje te kunnen groeien. Hopelijk kan ik u hier inspireren en adviseren en u ook helpen uw interieur dromen waar te maken.

Missie

Kent u dat, dat u ergens een mooi gestyled hoekje heeft gezien dat u dacht, zo wil ik het ook! En dat u vervolgens uren aan het zoeken bent om dezelfde of soortgelijke items te vinden om dat mooie hoekje compleet te maken? Of stapt u over van een andere style naar de sobere woon style en weet u niet waar u moet beginnen. Misschien vind u het misschien zelf erg lastig om een mooi gestyled hoekje samen te stellen? Ik wil u graag helpen! De hele interieur inspiratie, zodat u niet meer verder hoeft te zoeken. Met zorg en oog voor detail voor u samen gesteld.

My Sober Home is ontstaan vanuit een grote passie voor een sobere, stoere inrichting van mijn huis. Laat je inspireren door mijn bijzondere vondsten, met veel liefde uitgezocht en verzameld! Voortdurend ben ik op zoek naar mooie geleefde items die de tand des tijds doorstaan hebben en hierdoor nog mooier geworden zijn. Deze objecten maken uw woning origineel en tijdloos. Ik verkoop vanuit huis, natuurlijk ook stoer en sober ingericht. U bent, na afspraak, altijd welkom om artikelen te bekijken. Indien u op zoek bent naar een bepaald item, zoek ik graag mee. De meeste woonaccessoires stoer en sober kunnen verzonden worden. Zeer grote of zware items worden in overleg verzonden of kunnen altijd worden opgehaald.