• My Sober Home, landelijk wonen en sobere interieur accessoires.
  • Gratis verzending vanaf 150,-
  • Ook levering buiten Nederland
  • My Sober Home, landelijk wonen en sobere interieur accessoires.
  • Gratis verzending vanaf 150,-
  • Ook levering buiten Nederland

Kerststyliste

Kerst is voor mij het magische woord, ik ben groot kerst-fan. En dan kerst in combinatie met styling is voor mij misschien wel het mooiste wat er is.

Nou zijn er veel mensen die gewoonweg geen zin of tijd hebben om hun huis rond de kerst te versieren. Dit is toch ontzettend zonde? Iedereen verdiend met de kerst op zijn minste een mooi versierde kerstboom met veel lichtjes. Hier kom ik graag om de hoek kijken!

Ik help u graag en neem u alle zorg uit handen. Of het nu bij u thuis is of op kantoor. Samen zullen we beslissen wat voor een boom, of andere decoratie, u wilt en welke (kleuren) style u mooi vindt. Zo zal ik zorgen voor een eind resultaat om trots op te zijn en laat ik alles netjes achter.

Heeft u de boom al op zolder liggen, of moet deze nog helemaal aangeschaft worden? Nagenoeg alles is mogelijk. De aanschaf kosten zijn uiteraard voor u. Neemt u gerust contact met mij op.

65,- euro per uur

Incl. de eerste 20 km, daarna 23 cent per km vanaf Otterlo.

Kerststyling projecten

Kerststyling Wolters Kluwer Hoevelaken

In de kerstperiode van 2022 mocht ik het moderne kantoorpand van Wolters Kluwer in kerstsfeer brengen. Met het budget dat ik kreeg heb ik geprobeerd een traditionele kerstsfeer te maken, een warme deken. De arrenslee was de absolute eye catcher.

 

Kerststyling Wolters Kluwer Hoevelaken

Kerstperiode van 2023 mocht ik het kantoorpand van Wolters Kluwer weer in kerststijl brengen! Met de items van 2022 en een nieuw budget konden ik dit jaar de styling naar een hogen niveau brengen en dat is echt gelukt. Met de geweldige grote stolpen op de grote receptie balie, een luxe aangeklede haard, luxe opgemaakte kransen en niet te vergeten de beeldschone fiat 500 maken het plaatje compleet.

 

Kerststyling Imagebuilders Apeldoorn

Er bestaat niet zoiets als te veel lichtjes toch? Deze imponerende entree van Imagebuilders mocht ik in kerststijl brengen. Door het glas weerspiegelen de lampjes door de hele entree, een heel indrukwekkend gezicht.